Wat we doen
Procesmanagement

Goede processen in inkoop verhogen uw totale efficiency. Een belangrijke stap die u kunt zetten om de productiviteit binnen inkoop te verhogen ligt in de optimaliserering van processen. Op een manier waarbij de focus is gericht op daadwerkelijke verbetering van processen. Wij komen met verbeteringsmogelijkheden door gedetailleerd te kijken naar de werkzaamheden en systemen. We doen dit in het gehele inkoop traject, het zogenaamde “purchase to pay” traject. Denk hierbij ook aan het proces van ontvangen, staging en logistiek ten behoeve van externe of interne klanten. Het resutaat voor u is een heldere procesmapping met directe voorstellen voor verbetering. We helpen u snel en gedegen. Onze klanten zijn hierover zeer tevreden en geven aan er veel van te leren.

We voeren graag een proces scan voor u uit, dit kan ook als onderdeel van een inkoopscan. Voor meer informatie hierover , zie inkoopscan.

De huidige technologie stelt u in staat uw processen veel efficiënter in te richten. Wij bieden u specialistische kennis over IT toepassingen in inkoop. Denk hierbij aan E- procurement, E-sourcing en E- auctions. Deze techieken kunnen op verschillende manier worden toegepast.